fbpx

Even laden...

 

Home Carmen Vallé

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/09/stencil-70-900x900.jpg

De rode draad in mijn leven: MENSEN.  Ik zie graag mensen. Ik ben erg geïnteresseerd in hun gedrag en in hun kunnen. Ik geloof ook dat we mooiere bedrijven  kunnen creëren. En dat begint bij onszelf. Om jezelf goed te kunnen managen is het belangrijk eerst inzicht te krijgen in je denken, je emoties en je handelen.

Tijdens een carrière van 20 jaar in communicatie, leidinggeven en werken met teams heb ik heel wat kunnen opsteken over gedrag en motivering.

Ik begeleid ondernemers of jonge organisaties met het (terug)vinden van hun missie, hun passie, de reden van hun bestaan. Dit zijn vaak vage woorden maar hierachter schuilt veel meer dan je denkt. Het is het kloppend hart dat bepaalt waar een bedrijf naar toe gaat.

Ook ga ik met leidinggevenden aan de slag met het managen van zichzelf en vervolgens leer ik hen methodes om ook anderen te motiveren.

Motivatie leidt tot goed voelen, tot meer creativiteit, tot verantwoordelijkheidszin en als belangrijke meevaller ook een hogere productiviteit. Want zeg nu zelf, welk bedrijf wil niet groeien?

Wil je andere resultaten in je bedrijf, dan kunnen deze handvaten de sleutel zijn!

Neem contact op met Carmen

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Brouwerijstraat 7
  2500 Lier
  Bel mij
  03 746 02 80
  E-mail
  carmen@fwba.be