fbpx

Even laden...

 

Home Charlotte van Brabander

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2021/11/Charlotte-Van-Brabander-FWBA-coaching-slim-sparen-900x900.png

Als master in de criminologie en master in de bestuurskunde ben ik sinds 10 jaar aan de slag als consultant in Human Resources. Ik begeleid ondernemers met de opmaak van het verloningsbeleid voor hun medewerkers. Ik kreeg inzicht in hoe bedrijven groeien en ben sindsdien gepassioneerd op zoek gegaan naar die business modellen die gedesigned zijn voor perfectie.

Sinds november 2019 ben ik actief aan het beleggen en ik vond het heel moeilijk mijn weg te vinden in het overbod aan informatie. Ik had nood aan meer concrete informatie waarmee ik zelf mijn aandelen zou kunnen gaan selecteren en onderzoeken. Om die reden besloot ik een cursus op te maken met daarin wat ik leerde en hoe ik mijn aandelen en/of andere beleggingsproducten selecteer.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik het kan, iedereen het kan !

Ik zal echter nooit bepaalde aandelen aanbevelen of financieel advies geven, omdat ik mensen zelf hun beslissingen wil laten nemen. Goede beleggers kopiëren niet. Ik wil jullie mijn manier van vissen leren zodat jullie zelf vis uit het water kunnen halen.

Ik wens jullie alvast veel succes in jullie weg naar financiële vrijheid. Beleggen is daar de eerste stap in!

Neem contact op met Charlotte

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Gaston Oomslaan 140
  3581 Beverlo
  Bel mij
  03 / 237 87 19
  E-mailadres
  slimsparenmetcharlotte@gmail.com