fbpx

Even laden...

 

Home Doe de test

Meet je mate van financieel welbehagen of je niveau van financieel welzijnsgevoel aan de hand van een eenvoudige test die je direct inzicht zal verschaffen in jouw gevoel ten opzichte van honderduizenden die je reeds voorgingen.

Welke score behaal je op financieel welzijnsgevoel en welbehagen?

Doe de test en kom te weten hoe het gesteld is met jouw mate van financieel welbehagen.

Stap 1:
Tien eenvoudige vragen

Vul onderstaande vragenlijst is en krijg inzicht in je financieel welzijn.

Je kan je gevoel dagelijks, maandelijks of jaarlijks meten.

We vragen je niet om je naam of e-mailadres op het einde van deze test om je resultaat te kennen. Dus noteer je resultaat als je je evolutie wil opvolgen.

Stap 2
Je resultaat omzetten in een score

Om je resultaat, je puntentotaal, om te zetten in een score die je mate van financieel welbehagen zal weergeven, moet je nog 2 bijkomende vragen beantwoorden om zo je score in de juiste kolom terug te vinden.

Heb je de vragenlijst alleen ingevuld of was er iemand bij aanwezig?
Zet je punten om in een FWB score

Stap 3
Je resultaat, je score interpreteren.

De schaal is een gestandaardiseerd getal tussen 0 en 100. Het nummer heeft op zich geen betekenis, de scores van de meeste mensen zullen ergens in het midden vallen. Extreem lage of extreem hoge scores zijn eerder ongewoon. Aan de hand van de score kan je jouw evolutie opvolgen.
https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/04/grafiek-resultaten-test-1280x756.jpg

Stap 4
Iets doen met de verworven inzichten

Proficiat! Je hebt met succes de test doorlopen. Door je resultaat te evalueren en te overdenken, werk je reeds aan een verbetering van je financieel welzijn. Werk samen met ons aan een beter resultaat. Een hogere mate van financieel zelfvertrouwen en financieel welzijn liggen binnen ieders bereik.

Neem contact op met ons

Maak een afspraak om een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen of stel je vraag via onderstaand formulier.


    Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.