fbpx

Even laden...

 

Home Karen Van Den Branden

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2021/04/karen-van-den-branden-fwba-coach-900x900.png

Mezelf omschrijven? Misschien toch veelzijdig dan. Kiezen na het middelbaar was voor mij best moeilijk – zowel wiskunde als talen behoorden tot mijn favoriete vakken. Het werd uiteindelijk een diploma vertaler, gevolgd door een aanvullende studie economie, en nog wat later een master arbeidspsychologie.

In het beroepsleven proefde ik van sales en communicatie. Momenteel ben ik teammanager van een communicatiedienst.

Want mensen blijven voor mij de rode draad. Ik hou van luisteren, verbinding creëren, helpen.  Maar steeds met het oog op resultaat. Die combinatie van mensgerichtheid en resultaatgerichtheid zet ik ook graag in bij de financial wellbeing coaching.

Daarnaast ben ik gek op hardlopen, yoga, lezen, latte macchiato en….een goeie babbel (dat mag dan weer met een glaasje rode wijn erbij, ah ja).

Welkom!

Neem contact op met Karen

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Albert Claudestraat 2
  Bel mij
  +32 (0)475/98.51.15
  E-mailadres
  karen.y.vdb@gmail.com