fbpx

Even laden...

 

Home Kristel Van Belle

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/06/kristel-team2-900x900.jpg

Kristel startte haar professionele carrière als PhD in de farmaceutische neurowetenschappen en Director van een wetenschappelijke afdeling in een farmaceutisch bedrijf. Na 12 jaar stapte ze over naar de vastgoedsector als mede-oprichter van het Co Immo vastgoed netwerk.

Ze specialiseerde zich o.a. in “vastgoed als investering”. Financiële planning en budgettering waren steeds een belangrijk deel van haar taken. In 2016 richtte ze daarnaast Soul Business op met als doel mensen te coachen naar hun volle potentieel en hun ware essentie. Nu combineert ze haar ervaringen als ondernemer en coach en begeleidt ze haar klanten naar financiële en mentale welzijnsoplossingen.

Als zaakvoerder van Co Immo Grimbergen en bezielster van Soul Business is het haar missie en passie om mensen bewuster te maken, meer zelfvertrouwen te geven, dichter bij zichzelf te brengen, en terug in hun kracht te zetten om hun volle potentieel te leven als mens zowel in hun familiale als professionele omgeving. En laat die bewustwording en het zelfvertrouwen nu juist zijn wat ook de financial well being academy (FWBA) voor haar heeft gebracht op financieel vlak. Als coachee doorliep ze de fasen: (1) waar kom ik vandaan, (2) waar sta ik vandaag, en (3) waar wil ik naartoe werken mbt tot haar persoonlijk financieel welzijn. Tijdens het financial well being traject kreeg ze inzichten, hulpmiddelen om haar huidige situatie in beeld te brengen, en vooral handvaten om de toekomst te veranderen! 

Stijn Derynck en het FWBA team zijn ondertussen collega’s, sparringpartners en vrienden geworden. Het was dan ook een kleine stap om zelf als “financial well being” coach aan de slag te gaan. Graag deelt ze haar ervaringen als ondernemer en coach.

Ben jij klaar voor jouw (financiële) transformatie? Kristel kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je te begeleiden tijdens je reis naar bewustwording en financiële welzijn.

“Set your goal to achieve something that’s so big, so exhilarating that excites you & scares you at the same time.” (Bob Proctor)

Neem contact op met Kristel

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Brouwerijstraat 7
  2500 Lier
  Bel mij
  03 / 237 87 19
  E-mailadres
  stijn.derynck@hetfinancieelhuis.be