fbpx

Even laden...

 

Home Kylie Geerts

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/12/kylie-geerts-financialwellbeing-900x788.jpg

Bij bemiddelingspraktijk Geerts kan u terecht voor alle bemiddelingen in familiale sfeer. Echtscheidingen, ouderschapsregelingen, Erfkwesties, bredere familiale conflicten,…
Bij bemiddeling trachten we tot een regeling te komen die voor iedereen leefbaar is en in ieders belang is. Praktische regelingen treffen in tijden van hoge emoties is geen makkelijke opdracht.
Tijdens het bemiddelingsproces houden we dus steeds rekening met de emoties die spelen in elke situatie. Om wat meer te weten te komen over bemiddeling en hoe dit in zijn werk gaat kan u alvast een kijkje nemen op de website.

Van opleiding ben ik juriste. Mijn rechtenstudies deed ik aan de Universiteit Antwerpen.
Nadien volgde ik nog de opleiding tot relatiecoach om mezelf te verdiepen in het relationele aspect en ten slotte volgde ik zowel de basisopleiding als de specialisatie bemiddeling in familiale zaken aan de interactie-academie te Antwerpen.

Ik blijf me permanent bijscholen om steeds up to date te blijven met de evoluties in de sector. Ik ben erkend door de FOD Justitie, deze erkenning zorgt ervoor dat alle door mij opgemaakte documenten rechtsgeldigheid kunnen verkrijgen door een neerlegging bij de rechtbank. Na homologatie zijn de gemaakte afspraken dus ook wettelijk afdwingbaar.

Daarnaast ben ik nog adviseur voor zelfstandigen en startende zelfstandigen op vlak van sociale zekerheid, btw, vestigingswetgeving, rechtsvormen en nog veel meer.

Neem contact op met Kylie

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Sint-Bavostraat 107
  2610 Wilrijk
  Bel mij
  0485/53.10.63
  E-mailadres
  info@bemiddeling-geerts.be