fbpx

Even laden...

 

Home Maarten Pijnenburg

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2020/07/Maarten-Pijnenburg-financieel-welzijn.jpg

Wie is Maarten? Hij heeft een brede belangstelling, kan goed luisteren en is begripvol. Hij zal je op een rustige manier uitleggen wat Financial Well-Being inhoudt. Hij zal je op een ontspannen manier begeleiden bij het bepalen van je kernwaarden en je missie. En hij zal je helpen om deze te vertalen in je financiële doelen. Als gecertificeerd Budgetcoach zal hij er samen met jou voor zorgen dat jij je uitgavenpatroon zo gaat aanpassen dat je doelen snel dichterbij komen!

Na een jarenlange bedrijfservaring als burgerlijk ingenieur is Maarten zeer gedreven om samen met jou je financiën in kaart te brengen om te zien waar de verbeterpunten liggen. In de afgelopen 2 jaar heeft hij bovendien een opleiding gevolgd tot Master Practitioner NLP, waardoor hij in staat is om bij jou gedragspatronen te herkennen. Als het nodig is om jouw levensstijl en gedrag aan te passen om beter om te gaan met geld, dan kan hij je hierbij zeker helpen!

Zijn expertise bestaat uit budgetcoaching, financiële analyse, gedragsanalyse en gedragscoaching. Mensen helpen om zonder geldzorgen door het leven te kunnen gaan, is zijn ultieme doel en drijfveer. 

Een wijs mens heeft geld in zijn hoofd, maar niet in zijn hart! 

Neem contact op met Maarten.

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Brouwerijstraat 7
  2500 Lier
  Bel mij
  0478/88.70.91
  E-mailadres
  info@fwba.be