fbpx

Even laden...

 

Home Mastermind

Een plaats waar je terecht kan met je vragen in een online omgeving. Door de coördinatie van kennis en inspanning van meerdere mensen, die werken in de richting van een bepaald doel, in de geest van harmonie, behaal je sneller je doelen.

Samen op weg om jouw doelen te realiseren.

Het is onmogelijk om overal goed in te zijn en dat is ook niet nodig. Leer van anderen om zo sneller je doel te bereiken. Kom in contact met gelijkgestemden die je helpen om jezelf te overstijgen. Napoleon Hill beschreef nu bijna honderd jaar geleden het nut van een Mastermind Alliance.

Dergelijke groep werkt volgens het principe van geven en nemen, ook jij helpt anderen verder waar je hen mee kan helpen en zij zullen je helpen bij de kennisdomeinen waarin u geen expert bent. Een antwoord van verschillende mensen kan meer inzicht geven dan dat van één persoon.

Via ons netwerk kan je ook (financiële) producten verkrijgen die je eerlijk en transparant worden aangeboden. De sociale controle van het netwerk, werkt beter dan alle andere opvolgingssystemen of kwaliteitscontroles. Vertrouw op het netwerk en je zal het beste resultaat behalen met de minste inspanning. Zo kan je je focus behouden op het realiseren van je doelen en heb je toegang tot een zeer sterk netwerk.

Sluit je aan door je te registeren voor de Online Mastermind van de Financial Well-Being Academy. Er wordt een eenmalige kost van 100 euro aangerekend. Na ontvangst van de betaling geven wij je direct toegang en kan je onmiddellijk aan de slag. Dit bedrag is exclusief BTW voor zelfstandige of bedrijven en per persoon.

Vraag je lidmaatschap aan en krijg toegang tot onze Online Mastermind.

Na ontvangst van deze informatie bezorgen wij je de betalingsgegevens en verlenen we je toegang. Wij houden ons het recht voor om mensen te weigeren en zijn hiervoor geen toelichting verschuldigd, dit om de groep ook te beschermen. Lees de huisregels van onze Online Mastermind alvorens je aan te melden.

    Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.