fbpx

Even laden...

 

Home Nico Van De Venne

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2021/04/nico-vd-Venne-coach-persoonlijke-pagina-FWBA-financieel-welzijn-mental-900x900.png

Nico kiezen is kiezen voor diepere inzichten.

Reeds 20 werkte Nico voor verschillende werkgevers. Van job veranderen deed Nico telkens om beter te worden. Dat leverde heel wat ervaringen op.

Vooral op het vlak van inzicht in mind-set en attitude van verschillende persoonlijkheden op verschillende niveaus. Dit evolueerde tot diepere bewustwording in business aan de ene kant en meer menselijk inzicht aan de andere kant.

Als financieel welzijnscoach begeleid Nico jou in het bewerkstelligen van een financiële mind set, met welke jij jaren verder kan evolueren, een vorm van zekerheid, stabiliteit en rust kan behouden.

De mensheid in zijn geheel staat centraal. We zijn allemaal verbonden met mekaar en daar moeten we aan blijven werken. Elk van ons heeft een pakket lessen te leren. Als sterke luisteraar focus ik op een spirituele en persoonlijke ontwikkelingsaanpak. Om een betere versie van mensen te maken. Door ervaring over te dragen, ondernemerschap te stimuleren en  transformatie te realiseren.

Volledig gebaseerd op jouw normen en waarden alsook je eigenheid en missie.

Wil jij investeren in jezelf, je eigen welzijn, je persoonlijke toekomst in combinatie met je financieel welzijn? Kies dan voor een vrijblijvend luistergesprek. Zo stop je met piekeren en ga je over tot actie. Je neemt je eigen leven opnieuw in handen met uitgesproken zin voor verantwoordelijkheid.

Neem contact op met Nico

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Bliekstraat 17
  9220 Hamme
  Bel mij
  0471 811 425
  E-mailadres
  nico@fenikscoaching.com