fbpx

Even laden...

 

AdviesFinancieel welzijnLessen Budgetcoaching

Geen overzicht meer op je financiën? Kom eens praten met een van onze budgetcoaches en samen stellen we het budgetplan op om terug controle te krijgen! Ga financieel zelfzeker door het leven doordat je een budget hebt dat werkt voor jou en je gezin. Ook voor mensen die willen (leren) sparen en bouwen aan hun bescherming en vermogen.

Geen overzicht en controle meer op je (dagelijkse) financiën? Geen idee hoeveel je eigenlijk “waard” bent? Kom dan eens praten met een van onze budgetcoaches en krijg terug het volledige overzicht. Krijg grip op je budget en bouw aan je financiële zekerheid.

Bij budgetcoaching staat het leren omgaan met een budget centraal. Hierbij starten we steeds vanaf de thuisadministratie: inventariseren en registeren om te kijken waar we kleine aanpassingen kunnen maken die na verloop van tijd een grote positieve impact zullen hebben.

We gaan dus samen met jou op zoek naar een situatie die is afgestemd op je inkomen en thuissituatie. Hieruit zal dan een budgetplan ontstaan waarin we samen zowel een maand- als een jaaroverzicht opstellen dat haalbaar en werkbaar is.

We vertrekken vanuit het principe van inzicht verschaffen. Je zal zelf merken dat je sommige zaken ook kan weglaten, verminderen of aanpassen die je budget ten goede komen. Zo bouw je aan je zelfzekerheid en je totaal welzijn. Financiële educatie, de nodige hulpmiddelen leveren is verzekerd.

Dit onderdeel komt ook terug in ons traject: De weg naar Financial Wellness”. Lees er hier meer over, of neem contact op met ons voor een gratis kennismakingsgesprek. Weet dat we niet oordelen mocht je situatie er niet al te best uitzien, samen werken we aan de oplossing.

 

Coach:
Individueel
Locatie:
Vlaanderen
Tarieven:
Vanaf 50 euro / u
Online:
Skype mogelijk