fbpx

Even laden...

 

AdviesCoachingFinancial Well-BeingFinancieel welzijnLessenWelzijnWerkgeluk Financial Well-Being Bootcamps

Onder de vorm van een Bootcamp (iets minder interactie dan in een workshop), kunnen we (veel meer) mensen (tegelijk) motiveren zoals we dit zouden door in een workshop. Deze gaat over je financieel welzijn, je financiële zelfzekerheid, de opbouw van je doelen en de realisatie van deze tijdens je leven met het oog op de toekomst zonder te vergeten vandaag goed te leven en te genieten zonder zorgen.

Wat is een Financial Well-Being Bootcamp?

Het doel is voor vele deelnemers gelijklopend. Een leven zonder financiële zorgen en de mogelijkheid om op een gezonde manier te bouwen aan hun vermogen. Om hun financiële zekerheid een tandje hoger te schoppen, of het nu hun doel is om meer geld te besparen, hun schulden te verminderen of een ander specifiek deel van hun financiën te verbeteren, … Een traject start steeds bij jezelf.

Hoe pakken we dit aan? Door specifieke opleidingsmomenten, trainingen of welke naam je er aan wil geven, te organiseren rond verschillende thema’s willen we concrete informatie en tips&tricks meegeven. Deze thema’s kies je zelf of bevragen wij aan jouw werknemers, zodat deze Bootcamps interessant kunnen zijn voor iedereen. We kunnen rekenen op de steun van verschillende experten in hun vakgebied die ons team kunnen versterken. Ze komen graag spreken op de Bootcamps die we voor jouw werknemers kunnen organiseren. Door te bouwen aan je (financiële) kennis, bouw je aan je financieel welzijn. We proberen ook steeds een boek of werkboek te voorzien, zodat je er thuis verder mee aan de slag kan. Je hebt dan de mogelijkheid ook je partner of iemand anders in je gezin kan enthousiasmeren om samen te werken aan je financiële zelfzekerheid.

 

Hoe helpt het bijwonen van een Bootcamp je bij het opbouwen van je financiële zelfzekerheid en totaalvermogen?

Tijdens motiverende uiteenzettingen creëren we een platform waarin financieel gebonden ideeën en topics centraal staan.

  • Coaching is bedoeld om je te helpen jouw ideeën te verfijnen, zodat je realistische doelen kan stellen en verder kan gaan. Een motiverende spreker legt alvast de basis voor interesse en zorgt voor directe kennisoverdracht die concreet toepasbaar is voor de meeste aanwezigen.
  • Met motiverende coaching leert je positief denken overnemen. Angst om te falen zal worden vervangen door enthousiasme voor actie, actie om te inventariseren en daar waar nodig de nodige actie te leggen. Tegenslagen worden leerkansen en geen reden meer om te stoppen. Je zal leren dat je er niet alleen voor hoeft te staan en dat veel mensen worstelen met dezelfde vragen waar jij mee zit.
  • Een van de krachtigste onderdelen van Bootcamps en de mogelijke daaropvolgende (individuele) coaching, is de steun en aanmoediging die het je biedt. Je zal ontdekken dat het goed voor je is om jezelf te ontwikkelen en je doelen na te streven. Je hoeft je dromen niet altijd opzij te zetten. Coaching stelt je in staat om in jezelf te geloven. Dit is de basis van het succes. Tijdens de Bootcamps stel je je succes duidelijker voor. De coach zal je vragen stellen die je zal helpen je ware verlangens te ontdekken. Vanuit deze kennis maak je kristalheldere doelen. Naar voren getrokken door je eigen verlangen, zal je motivatie stijgen. En je doelen worden werkelijkheid.

 

BOOTCAMPS helpen je ook bij het in de kiem smoren van je “motivatie-killers”.

Moedig elkaar aan! Moedig je collega’s aan om er samen voor te gaan, uiteraard binnen iedereen zijn eigen doelstellingen en de mate waarin je zaken wil delen met anderen.

  • Concrete dagelijkse onderwerpen;
  • Specifieke kennisoverdracht;
  • Onmiddellijke aanmoediging;
  • Negatieve overtuigingen over jezelf overwinnen;
  • Hulpmiddelen;
  • Toegang tot de juiste diensten en mensen.

 

Bekijk de webpagina die we gemaakt hebben in het kader van deze specifieke dienst.

Coaching:
Groepssessies
Onderwerpen:
Financieel
Locatie:
Vlaanderen
Kostprijs:
Prijzen op aanvraag
KMO-Portefeuille:
Mogelijk onder vw.