fbpx

Even laden...

 

Financial Well-BeingFinancieel welzijnFinancial Well-Being Workshops

Wat is een Financial Well-Being Workshop?

We ontwikkelden verschillende manieren om mensen te motiveren, om actief deel te nemen aan hun verandering. We wilden hen motiveren voor de shift naar een bewust leven waarbij financiële zelfzekerheid een belangrijke positie inneemt in het leven. De basis voor totaalwelzijn zit verborgen in de methodiek van de Financial Well-Being Academy. Door de workshops bieden we laagdrempelig de mogelijkheid om in groep samen te bouwen aan je financiële zelfzekerheid en financieel welzijn.

  

Volg een financial well being workshop
https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2018/01/financial-well-being-workshops-in-20-stappen-1.jpg

Een workshop, lang of kortkan je direct motiveren om aan de slag te gaan 

Zo hebben we een workshop van een uur tot max twee uur, waarbij we al dan niet onder de vorm van een “lunch&learn” concept, een eerste kennismaking bieden met het concept, de methodiek en hoe wij jou kunnen helpen op je weg naar financieel welzijn. Afhankelijk van de formule ga je ook naar huis met een concreet en makkelijk toepasbaar boekje dat je motivatie zal aanwakkeren om aan de slag te gaan. Bovendien kan je de inhoud van de workshop ook overbrengen aan je gezin, je familie en vrienden.  

Aanvullend kan je van start gaan met de online opleiding van “De Weg naar Financial Wellness”. Misschien ga je samen met een Financial Well-Being Coach en een team van experten aan de slag om je financieel zelfvertrouwen en je vermogen de vorm en boost te geven die het nodig heeft om financieel zelfzeker te zijn, vandaag en in de toekomst.   

Er is reeds een workshop vanaf 45 euro. Voor de 2-daagse workshop, waarbij je in kleine groepen aan de slag gaat, betaal je 995 euro (exclusief BTW voor zelfstandigen). Hier is uiteraard alles inbegrepen, zo ook alle maaltijden, lesmateriaal en de nodige opvolging na de workshop wordt ook geboden.  

Voor bedrijven hun werknemers (employee financial well-being) hebben wij workshops  voorzien die perfect aansluiten bij het bedrijf, tijdsplanningen en budgetten. Want wij willen een positief verhaal brengen. Tot op heden lag de focus binnen HR vooral op de negatieve elementen, waar we ook uiteraard in kunnen assisteren (bv bij loonsbeslag, pensioentekort,…), maar vanuit een positief verhaal willen we iedereen motiveren om te bouwen aan een goed leven vandaag. Mensen motiveren om zekerheid te kunnen inbouwen, te kunnen bouwen aan hun vermogen en het realiseren van al hun (financiële) doelen. 

Zo kunnen we een trainer detacheren naar jouw bedrijf voor 2 dagen, waardoor de kostprijs aanzienlijk lager zal uitvallen. Wij hebben zeer goed nagedacht over de “betaalbaarheid” en de ROI van onze opleidingen en hebben daartoe ook deze oplossingen ontwikkeld. 

Onder de vorm van een Bootcamp (minder interactie dan in een workshop), kunnen we (veel meer) mensen (tegelijk) motiveren zoals we dit zouden doen in een workshop. We nodigen een goede spreker uit om ook de interesse voor dit (verplicht) event aan te wakkeren. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/02/loopbaan-1280x1080.jpg
https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/04/werkgevers-kunnen-ook-een-rol-spelen-fwba-team.jpg

Geluk op de werkvloer is al jaren een van de focuspunten van ieder mens-georiënteerd bedrijf. Bovendien zorgt de verhoogde productiviteit voor een win-winsituatie voor beide partijen. Werkgever en werknemer winnen allebei bij het verhogen van het individueel welzijn. Een financieel gelukkige werknemer is een efficiëntere werkgever en vaak ook een voortrekker en bouwer van team spirit in het bedrijf.

Samen maken we een plan om de financiële zelfverzekerdheid van de deelnemer te verhogen. De deelnemer leert hoe hij aan de slag kan gaan, alleen of met diens gezin, met de principes van financial well-being, -wellness, -empowerment, en educatie. Dit wordt ondersteund door de aangewakkerde motivatie van de werknemer, die ontstaat uit het verwerven van zeer eenvoudige inzichten en die zeer krachtige resultaten in de hand kunnen werken.

Bij wie kan je terecht voor meer informatie?

Voor bedrijven en organisatie hebben wij ook andere oplossingen uitgewerkt. Inhouse trainers, HR-managers opleiden, leveranciers van lesmateriaal en ondersteuning, Bootcamps,…

Neem contact op met ons. We luisteren graag naar jouw verhaal en wat we voor jou kunnen doen. Ook voor werkgevers zijn we bereikbaar. Klik hier om een vrijblijvend voorstel tot afspraak te ontvangen.

Regio:
Vlaanderen
Taal:
Nederlands