fbpx

Even laden...

 

CoachingStarters- en ondernemersbegeleiding Ondernemersbegeleiding

Kies voor een snellere start van jouw projecten door onze beproefde ondernemersbegeleiding. Je ondernemerscoach en je team van experten in hun vak, je ondernemersbegeleiders, begeleiden je samen zodat jij je doelen kan realiseren.

Heb jij een definitie voor succes?

Succesvolle individuen of bedrijven, hebben vaak een duidelijk idee van wat ze willen bereiken. Deze definitie van succes, of het nu radicaal vernieuwend is of een positie met een grote verantwoordelijkheid, zal waarschijnlijk niet worden bereikt zonder een praktische strategie. Of je nu voor iemand werkt als werknemer of als zelfstandige, je moet vooruit!

 

Hieronder staan enkele coachingvragen die je zullen helpen bij het bepalen van een praktische manier om vooruit te komen:

  1. Stel je een periode in de toekomst voor waarin je al succesvol bent. Wat merk je op dat moment aan je werkomgeving?
  2. Wat merk je aan de mensen en het soort werk dat je op dat moment doet?
  3. Welke belangrijke vaardigheden of talenten heb je gebruikt om dat succes te bereiken?
  4. Gebruik je je netwerk om zo effectief mogelijk je doelen te realiseren?
  5. Welke vaardigheden heb je nodig om je netwerk te ontwikkelen en hoe heb je ze onder de knie gekregen?
  6. Welke middelen heb je gebruikt om op een constructieve manier om te gaan met tegenslagen?
  7. Wat merk je aan je werkethiek die je in staat stelde om succesvol te worden op je gekozen gebied?
  8. Welke waarden zouden jouw collega’s het meest waarderen over jou?
  9. Welke stappen heb je genomen om deuren te openen en kansen te creëren toen je begon?

 

Samen gaan we aan de slag. Vertrekkende vanuit een inspiratiemoment, maken we samen een actieplan waarop we in de komende maanden indien gewenst op verder kunnen werken. Wij zijn jouw coach en kunnen je samen met al onze ondernemersbegeleiders, partners van Het Financieel Huis, maar ook deze die je reeds in je team aanwezig zijn, je wensen trachten we samen te realiseren.

We hebben er een volledige website rond gemaakt. Wil je meer te weten komen over de ondernemerscoaching en ondernemersbegeleiding die geboden wordt door Het Financieel Huis en haar partners? Kijk dan zeker eens op www.ondernemersbegeleiding.be voor meer informatie en hoe wij ondernemers coachen en begeleiden bij de realisatie van hun missie en specifieke doelen.

Of neem contact op met ons en we brengen je graag in contact met een ondernemerscoach of ondernemersbegeleider die je kan bijstaan en begeleiden bij de realisatie van je doelen en vervulling van je zakelijke en persoonlijke missie.

Taal:
Nederlands
Lestype:
Individueel
Waar:
Vlaanderen
Kostprijs:
Vanaf €495