fbpx

Even laden...

 

Home Sessies

Neem contact op met één van onze coaches en laat ons weten op welke manier wij kunnen bijdragen aan jouw financieel welzijn.

Neem je financieel leven
in eigen handen en beslis zelf de onderdelen waar jij meer over wilt leren.

Heb je vragen rond onze tarieven en prijzen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We maken je graag wegwijs in ons dienstenaanbod en dat van onze partners. Je kan al aan de slag vanaf 39 euro.

Wij werken graag in opdracht van jouw vraag en tijd. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij werken op maat een plan uit waar we samen achterstaan. Bekijk ook onze andere oplossingen rond welzijn en individuele in het algemeen. Neem contact op voor meer informatie of een voorstel op maat van jou, je gezin.

Hoeveel sessies heb jij nodig?

Al onze sessies kunnen worden aangevuld met ons online handboek en werkboek t.w.v. €95.

#1
Eenmalige sessie van 30 minuten.
39
#3
3 sessies inbegrepen van 30 minuten.
115
#5
5 sessies inbegrepen van 30 minuten.
190

*Alle sessies kunnen worden aangevuld met ons handboek + online werkboek t.w.v. €95.

Bent u een HR-verantwoordelijke en zoekt u een oplossing voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak om een oplossing op maat van uw organisatie uit te werken.

Wil jij weten hoe we samen kunnen bouwen aan het welzijn van je werknemers?

Kom meer te weten over "Employee Financial Well-Being" en wat het voor jouw bedrijf en je werknemers kan betekenen? Kies je voor ons concept FWBA@Work of wil je meer informatie over de Bootcamps die we voor jouw personeel kunnen organiseren? Vraag een vrijblijvend voorstel tot afspraak aan en we nemen spoedig contact op met jou.

    Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.*