fbpx

Even laden...

 

EmpowermentHacks Tools voor financiële geletterdheid

18 februari 2019

NOG AAN TE VULLEN OP INHOUD!!!!!

Hoe helpen online tools en technologieën, maar ook werkboeken en het onderwijs om het bewustzijn op het gebied van financiële geletterdheid te verbeteren?

Online tools en middelen hebben een enorm potentieel om accurate en betrouwbare financiële kennisinformatie tijdig aan het publiek beschikbaar te stellen. Online leerplatforms zijn ideaal voor mensen die niet over de tijd of het vermogen beschikken om deel te nemen aan een privéklas of naar de bibliotheek gaan om informatie te verkrijgen.

Bovendien kan een online leeromgeving comfortabeler zijn voor personen die (te) verlegen zijn om persoonlijke financiële vragen te stellen in een traditionele klasomgeving. Bedenk ook dat financiële markten voortdurend in ontwikkeling zijn, wat betekent dat een deel van de inhoud die wordt onderwezen, zal veranderen.

En de financiële geletterdheidsbelangen en -behoeften van mensen veranderen gedurende het hele leven. Koppels, gezinnen met kinderen, universiteitsstudenten, huizenkopers, en senioren kunnen allemaal unieke uitdagingen op het gebied van financiële geletterdheid ervaren.

Websites en sociale media hebben een enorm vermogen om op efficiënte wijze actuele informatie te verstrekken aan verschillende consumentengroepen in elke fase van hun levenscyclus. Een online Academy is dan weer meer een gids tijdens je traject en je werkboek, je persoonlijk document.

We combineren veel methoden om tot de juiste aanpak te kunnen komen voor ieder persoon en voor ieder bedrijf dat wil inzetten op het verhogen van het financieel welzijn van haar personeel.

 

Online Academy 

lorum

Concept + toelichting coaches

Bezoek de Online Financial Well-Being Academy via deze link.

 

Werkboeken

lorum

Concept +

Bezoek de Online Financial Well-Being Academy via deze link en bekijk de inhoudstafel van het online traject, deze is gelijklopende met deze van het werkboek.

 

Online Mastermind

lorum

concept – wat is?

Ga naar de pagina van de Online Mastermind van de Financial Well-Being Academy door deze link te volgen. Vraag hier je toegang aan.

 

Ons (partner) netwerk