fbpx

Even laden...

 

Home Dirk De Smedt

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/04/Dirk-FWBA-900x900.jpg

“kennis is macht”, “meten is weten maar niet toepassen is nog steeds niet weten”

Hoeveel mensen zijn er die amper kennis hebben omtrent financiële zaken? Zijn hebben dus ook niet de macht noch het “vermogen” hun eigen geldelijke belangen te vrijwaren.

Vaak komen ze terecht in een vicieuze cirkel waarbij ze al dan niet gevoed door gekleurd advies en alomtegenwoordige reclame nog dieper in de buidel moeten tasten en slechte schulden zich beginnen opstapelen. Eenmaal hier beland, wordt het nog moeilijker om uit het slop te geraken en glijdt men vaak af in een depressie daar het ‘relationeel-sociaal-financieel”-evenwicht zoek is.

Ik wil graag mensen begeleiden in hun zoektocht naar een betere financiële situatie. Dit doe ik ook door nieuwe coaches, partners en bedrijven te motiveren om tevens de missie van de FWBA mee te ondersteunen. Uiteraard volgde ik de volledige coachingopleiding, zodoende dat ik ook werkgevers kan informeren over de praktische inhoud van het traject: “De weg naar Financial Wellness”.

Geld maakt niet gelukkig maar ik heb nog nooit iemand gekend die ongelukkig is omdat hij/zij te veel er van zou hebben.

Kennis van zaken is één ding, de juiste mindset is een ander belangrijk gegeven. De FWBA coacht hén die openstaan voor verbetering van hun financieel welzijn middels een traject waarbij verschillende aspecten aan bod komen.

Het doel van FWBA is niet om louter didactisch kennis mee te geven doch wél om ervoor te zorgen dat de coachee zélf tot inzichten komt wat betreft zijn/haar instelling ten aanzien van geld, de juiste allocatie van zijn vermogen, veiligheden in te bouwen etc.

Ik had aanvankelijk m’n twijfels of het hele traject doorlopen voor mij wel nuttig zou zijn.  Ik had immers al quasi m’n hele carriere met financiën te maken gehad en dacht dat ik m’n zaken best op orde had… Toch heb ik me onbevooroordeeld laten onderdompelen in het FWBA-traject.  Groot was mijn positieve ervaring achteraf …  “Men is nooit te oud om te leren”.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen?

Vraag gerust een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan.

Neem contact op met Dirk.

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie. Uiteraard is het mogelijk om bij u af te spreken.
Wil je samenwerken met de FWBA? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Verenigde Natieslaan 176, 2660 Hoboken
  Bel mij
  0483/13.79.66
  E-mailadres
  dirk@fwba.be