fbpx

Even laden...

 

CoachingLessenLifeWelzijn Mastermind Coaching

Gedaan met een negatieve mindset. We werken samen aan een positievere versie van jezelf. Werk aan je (financiële) zelfzekerheid en leer veranderingen aan te brengen in je leven die ook je mindset veranderen.

Je wordt wat je denkt! In een achtdelige cursus bekijken we eerst je vertreksituatie om vervolgens nieuwe technieken aan te leren om problemen of vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken.

De weg naar een positiever leven. Maar al te vaak ervaren we een kloof tussen wat we willen en wat we echt bereiken. Nochtans kunnen we daar in veel gevallen zelf heel wat aan doen. Want als je je leven echt wilt veranderen, ligt de sleutel tot succes in je geest.

Volg deze opleding, uitgewerkt door Personal coach Inge Rock, bij een van onze well-being coaches die door Inge werden opgeleid. Krijg inzicht in hoe je geest werkt maar ook hoe meer positief  kan leren denken. Je attitude veranderen doe je niet zomaar, maar door de begeleiding en inzichten die je coach je meegeeft, zal je mentaal sterker staan en bouw je automatisch aan je leven en je totaal welzijn.

Zowel individuele avond- als ochtendsessies zijn mogelijk of onder de vorm van een Lunch&Learn sessie.

Neem contact op met ons voor meer informatie over deze opleiding of de L&L sessies die we kunnen organiseren mits voldoende interesse op het gegeven moment.

 

Lesvorm:
Individueel
Wanneer:
Ochtend- & avondsessies
Locatie:
Edegem
Kostprijs:
€800