fbpx

Even laden...

 

HomeCategoryLessen

AllEmpowermentFinancial Well-BeingGeen categorieHacksWell-Being

Startersbegeleiding of starterscoaching ondersteunt je om de actie te ondernemen die nodig is om je bedrijf op te bouwen. Onze zakelijke achtergrond en ervaring als ondernemers, onze jarenlange ervaring als coaches en state-of-the-art tools wenden we aan om een ​​op maat gemaakt proces te ontwerpen, je plan samen te stellen en om je doelstellingen te bereiken.

Geen overzicht meer op je financiën? Kom eens praten met een van onze budgetcoaches en samen stellen we het budgetplan op om terug controle te krijgen! Ga financieel zelfzeker door het leven doordat je een budget hebt dat werkt voor jou en je gezin. Ook voor mensen die willen (leren) sparen en bouwen aan hun bescherming en vermogen.

Onder de vorm van een Bootcamp (iets minder interactie dan in een workshop), kunnen we (veel meer) mensen (tegelijk) motiveren zoals we dit zouden door in een workshop. Deze gaat over je financieel welzijn, je financiële zelfzekerheid, de opbouw van je doelen en de realisatie van deze tijdens je leven met het oog op de toekomst zonder te vergeten vandaag goed te leven en te genieten zonder zorgen.