fbpx

Even laden...

 

Je krijgt de steun, aanmoediging en uitdaging om zelfvertrouwen te hebben en je bedrijf voor jou te laten werken. We helpen je op weg en geven je de moed om door te zetten op moeilijke momenten.

We zullen samen duidelijke doelen ontwerpen. Je zal zelfvertrouwen ontwikkelen om aan de slag te gaan met een robuust bedrijfsplan. Allereerst ontwerpen we een sterk merk waarbij jij als startend ondernemer centraal staat. We gaan dus zeker en vast ook werken aan je Personal Branding. Na installatie van je (online) identiteit, waarbij we duidelijk in de verf zetten wat jou en jouw diensten en producten uniek maakt.

 

“Startersbegeleiding met focus op het behoud van je financieel welzijn.”

 

Je zal efficiënt te werk gaan en krijgt meer gedaan in minder tijd om je bedrijfsplan te realiseren en om je missie om te zetten in succes. We leren je om te gaan met succes en de onvermijdelijke valkuilen trotseren. We zorgen dat je er sterker uitkomt.

De opmaak van je businessplan, de voorbereiding voor je financieel plan en een duidelijk inzicht in je kosten en mogelijke inkomstenbronnen, en aan wie je je producten en of diensten gaat aanbieden brengen we samen in kaart. We vergeten uiteraard jou als ondernemer niet, want wie jij bent zal ook zijn invulling krijgen in je zaak. Ondernemen vanuit je eigen waarden is vaak de beste en enigste weg om succesvol te zijn en je persoonlijke en professionele missie te mogen realiseren.

Je ontvangt een sparringspartner die je je doelen voor ogen zal houden en je zal uitdagen om de beste oplossing te vinden voor iedere uitdaging waar je voor staat. Je zal valkuilen vermijden door de kennis en ervaring van mensen die je kunnen ondersteunen tijdens je traject, je weg naar de realisatie van je professionele en zakelijke doelen. Leer efficient te (net)werken en gebruik te maken van wat er reeds voorhanden is.

Samen ontwerpen we nieuwe strategieën en tactieken en zullen we je stimuleren om de omzet en de winstgevendheid van je activiteit te verbeteren en de verkoop te verhogen. Samen kiezen we voor een weg van duurzaamheid waarbij werk een hoge mate van levenskwaliteit moet geven.

Neem contact op met ons voor meer informatie of ga voor meer informatie naar de website van Het Financieel Huis.

Coaching:
Individueel
Thema:
Startersbegeleiding
Locatie:
Vlaanderen
Taal:
Nederlands
Kosptrijs:
Vanaf 495 euro