fbpx

Even laden...

 

Home Jan Van Diest

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/02/rsz_jan_van_diest_-_financial_well-being_coach-900x900.jpg

Aan de basis van elk gevoel van welzijn, ligt het idee controle te hebben over het leven of een deel ervan. We voelen ons gelukkiger als alles op zijn plooi valt en hoewel geld niet gelukkig zou maken, is het wel degelijk belangrijk er voldoende van te hebben. Mentaal in evenwicht zijn, in perfecte gezondheid mogen verkeren en een uitgebreid relatienetwerk… Het volstaat gewoonweg niet om gelukkig te zijn als men zijn financiële zaken niet op de rit heeft. Stel jezelf de vraag of iemand ook echt gelukkig kan zijn zonder financiële (zelf)zekerheid? 

Bij de FWBA doen we aan “life coaching” op een zodanige manier dat men bewust wordt van het feit dat aan elk aspect van het leven wel een financiële dimensie zit. Samen met Het Financieel Huis brengen we de antwoorden op ieders vraag en bieden we een netwerk van adviseurs en bedrijven met het hart op de juiste plaats die het plan, dat onze “leerlingen” zelf hebben gemaakt, kunnen omzetten in actie, doen.

Wil jij terug financieel vertrouwen? Dan doorloop ik samen met jou ons werkboek van bijna 300 pagina’s, aangevuld met een online traject.

Kennis van zaken is één ding, de juiste mindset rond sparen, beleggen, lenen, consumeren is een ander belangrijk gegeven.

Onze Financial Well-Being Coaches en (HR) Trainers brengen de oplossingen onder de vorm van “Bootcamps” (educatie & empowerment) en FWBA@work naar de werknemer op de werkvloer. Employee Financial Well-Being draagt immers bij aan de resultaten van het bedrijf en zal zeer zeker het werkgeluk verhogen. Het zou onderdeel moeten uitmaken van ieder goed gezondheidsbeleid. Hoe zit het bij jou?

We zorgen ervoor dat de coachees zélf tot inzichten komen wat betreft zijn/haar instelling ten aanzien van geld, de juiste allocatie van het (gezins)vermogen, beschermingsgedrag…, maar toch te kunnen genieten van het leven in het heden, het nu. Dit door financieel zelfzeker door het leven te kunnen gaan.

Ik specialiseerde me onlangs ook nog in kredieten (Febelfin) om mijn kennis in deze ook aan te scherpen. Kennisoverdracht, die jou ten goede komt. Tevens neem ik verschillende taken op mij bij het implementeren van een financieel welzijnsbeleid bij de werkgever en sta ik aan het hoofd van het inspiratiebureau van Het Financieel Huis, waarvan ik mede-eigenaar ben.

Wie wil er nu niet financieel zelfzeker zijn? Dat willen we toch allemaal?

Neem contact op met Jan

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Brouwerijstraat 7
  2500 Lier
  Bel mij
  0477/ 59.64.54
  E-mail
  jan@fwba.be