fbpx

Even laden...

 

Home Robert Van Beek

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/05/Robert-Van-Beek-FWBA-financieel-planner.jpg

Robert van Beek heeft een economische achtergrond en is visueel ingesteld. Als Financial Life Planner, auteur van +20 boeken en spreker ziet hij graag dat de complexe (financiële) wereld en problemen vertaald kunnen worden op één A4-tje, samen met de oplossingen. Robert is Founder/Director van zijn bedrijf About Life & Finance.

Regelmatig verschijnt Robert met zijn artikelen, boeken en presentaties in de vakpers en media.

De inspiratie en ideeën die hij opdeed tijdens zijn speakings in onder meer Miami, Kansas, Chicago, Baltimore, San Diego, Monaco, Berlijn, Budapest, Kopenhagen, London en natuurlijk in Nederland en België deelt hij graag met het publiek.

Robert is ook frequent te vinden tussen en voor de schoolbanken wanneer hij gastcolleges voor diverse universiteiten en hogescholen verzorgt.

Kortom: zowel professionele beleggers en adviseurs als ook voor de consumenten en klanten van financiële instellingen is Robert graag bron van kennis en inspiratie!

Als auteur van onder andere Het Financial Well-Being Boek werkt Robert nu samen met het team van Financial Well-Being Academy aan een nieuw boek wat onderdeel uitmaakt van de (online) Academy workshops en coachingsessies.

Robert verzorgt als gastspreker ook graag uiteenzettingen op de informatieavonden in opdracht van de Financial Well-Being Academy en Het Financieel Huis.

Allemaal van harte welkom!

Neem contact op met de FWBA

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Brouwerijstraat 7
  2500 Lier
  Bel mij
  0477/ 59.64.54
  E-mail
  info@fwba.be