fbpx

Even laden...

 

Home Stijn Derynck

https://usercontent.one/wp/www.financialwellbeingacademy.be/wp-content/uploads/2019/01/STIJN-PIC-900x900.jpg

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag wat meer over mezelf…

Na enkele jaren actief te zijn geweest in totaal uiteenlopende vakgebieden, koos ik er bewust voor om zelfstandige te worden. Vervolgens stond ik aan de wieg van enkele mooie bedrijven. Ik wilde mensen helpen en ondersteunen bij belangrijke beslissingen in hun leven op financieel, juridisch en fiscaal vlak. Zo heb ik met plezier meegewerkt aan het succes en het (financieel) welzijn van heel wat mensen, bedrijven en hun werknemers. Vandaag is mijn missie ruimer geworden, maar daarom zeker niet minder gericht. Door een VIP-coachingtraject te volgen bij Katrin Van de Water, na een persoonlijk zeer traumatische ervaring die me 2 maanden werkonbekwaam maakte en sterk heeft doen nadenken over “het leven”, verhoogde mijn zelfinzicht en passie om mijn opgedane kennis en ervaring over te dragen.

Zo mocht ik ook reeds meer dan 2200 mensen persoonlijk begeleiden bij de groei van hun mentaal als nominaal vermogen en doe ik pionierswerk rond “Employee Financial Well-Being”, financieel welzijn als onderdeel van een totaal welzijnsbeleid op de werkvloer. Ik ben erkend door het FSMA in bank- en beleggingsdiensten (wealth management), vastgoedexpert (BIV) en dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Ik ben tevens houder van het volledige digitale certificaat van Google en heb ik een eigen inspiratiebureau waarbij we ook de productie voor onze rekening kunnen nemen.

Blijven studeren werd mij ooit als boodschap meegegeven en dat neem ik ter harte. Financieel welzijn voor iedereen en een leven zonder financiële stress en vol ondernemerschap, dat wens ik al mijn klanten toe.

Wil je samen met mij bouwen aan het financieel welzijn van jouw werknemers?

Aan de basis van elk gevoel van welzijn, ligt het idee controle te hebben over het leven of een deel ervan. We voelen ons gelukkiger als alles op zijn plooi valt en hoewel geld niet gelukkig zou maken, is het wel degelijk belangrijk er voldoende van te hebben. Mentaal in evenwicht zijn, in perfecte gezondheid mogen verkeren en een uitgebreid relatienetwerk… Het volstaat gewoonweg niet om gelukkig te zijn als men zijn financiële zaken niet op de rit heeft. Stel jezelf de vraag of iemand ook echt gelukkig kan zijn zonder financiële (zelf)zekerheid. 

De FWBA doet aan “life coaching” op een zodanige manier dat men bewust wordt van het feit dat aan elk aspect van het leven wel een financiële dimensie zit. Samen met Het Financieel Huis brengen we de antwoorden op ieders vraag en bieden we een netwerk van adviseurs en bedrijven met het hart op de juiste plaats die het plan, dat onze “leerlingen” zelf hebben gemaakt, kunnen omzetten in actie, doen. 

Om dit alles te realiseren, kozen we voor een online academy model, aangevuld met een werkboek van bijna 300 pagina’s en de mogelijkheid om de trajecten in groep of individueel te volgen of een combinatie ervan. Kennis van zaken is één ding, de juiste mindset rond “sparen, beleggen, lenen, consumeren,…”, is een ander belangrijk gegeven. De FWBA coacht hén die openstaan voor verbetering van hun financieel welzijn middels een traject waarbij verschillende aspecten aan bod komen.  

Financial Well-Being Coaches en (HR-) Trainers brengen de oplossingen onder de vorm van “Bootcamps” (educatie & empowerment) en FWBA@work naar de werknemer op de werkvloer. Employee Financial Well-Being draagt immers bij aan de resultaten van het bedrijf en zal zeer zeker het werkgeluk verhogen. Het zou onderdeel moeten uitmaken van ieders goed gezondheidsbeleid. 

We zorgen ervoor dat de coachees zélf tot inzichten komen wat betreft zijn/haar instelling ten aanzien van geld, de juiste allocatie van het (gezins)vermogen, beschermingsgedrag…, maar toch te kunnen genieten van het leven in het heden, het nu. Dit door financieel zelfzeker door het leven te kunnen gaan. 

Zowel fiscaal, financieel als juridisch ben ik goed onderlegd en ik omring mij met zeer veel experten die ik kan inschakelen als dit nodig zou zijn. Aanvullend heb ik een zeer grote expertise opgebouwd in marketing, communicatie, IT en projectmanagement… De combinatie van deze kennis, mijn ervaring én mijn netwerk geef ik je graag mee om je sneller je weg naar succes te laten bewandelen. Een korte lijst van bedrijven wiens succes ik heb ondersteund: Inbev, ING, Vedior Interim & Select, Canon, Immotheker Finotheker, Hypotheek.winkel, FINB, Wilink, Rendimmo, Het Financieel Huis, de Financial Well-Being Academy…

Wil je weten wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Vraag gerust een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan.

Neem contact op met Stijn

Wij werken steeds op afspraak. Maak gebruik van dit formulier of bel ons voor meer informatie.

  Ik heb de Privacyverklaring en de Algemene Gebruiksvoorwaarden gelezen en ga akkoord.

  Adres
  Gaston Oomslaan 140
  3581 Beverlo
  Bel mij
  03 / 237 87 19
  E-mailadres
  stijn.derynck@hetfinancieelhuis.be